U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Marleen van Mastwijk (10 januari 1971)

 

Geboren en getogen op een boerderij in noord Groningen. Van jongs af aan was ik te vinden op de tennisbaan: dit was mijn grote passie. Alle regionale toernooien werden afgewerkt en elk jaar de voorjaarscompetitie. Naast tennissen hou ik van sportief bezig zijn, zoals skiën, fitness, fietsen. Ik had niks met water. In december 2010 viel ik voor de charmes van Eric incl. zeilboot. Hoewel ik geen affiniteit heb met de zeilsport, werd ik beetje bij beetje enthousiast gemaakt door Eric voor het zeilen. De uitdaging, het avontuur, grenzen verleggen  en het ontdekken van de wereld trekken mij aan in het zeilen.

Al in het 2e seizoen volgde een tocht naar de Oostzee, werd er een zeezeiltraining gevolgd via Yvonne van Oceanpeople naar Engeland en er volgde nog 3x een reis naar de Oostzee. Inmiddels zijn de tennisrackets aan de wilgen gehangen en wellicht worden deze er later weer uitgehaald, want ik mis dit wel.

Per 1 januari 2017 heb ik mijn baan opgezegd. Ik werkte de laatste 5 jaar voor St. Jude Medical (nu Abbott), een innovatief medisch technologie bedrijf. In mijn  laatste functie was ik product sales manager.

Like ons op facebook

Like  Maximo1300.nl op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws en avonturen!